بررسی دستگاه خشک کن گازی صنعتی
دستگاه خشک کن گازیمطمئن و با کیفیت
Previous
Next
دستگاه خشک کن گازی صنعتی چه ویژگی هایی دارند؟
با دستگاه های خشک کن گازی صنعتی به راحتی و در مدت زمان کوتاه می توان مقدار زیادی میوه و سبزیجات را خشک کرد. جنس دستگاه خشک کن گازی اغلب از استیل می باشد و تعداد سینی های این دستگاه بیشتر از نوع خانگی است.
میوه و سبزیجات از ویتامین ها و فیبر های زیادی برخوردارند، اما چون برخی از میوه ها و سبزیجات در تمامی فصول سال یافت نمی شوند و یا اینکه بسیار گران هستند و از طرفی دیگر به دلیل وجود آب درون میوه، بسیار زود خراب و گندیده می شوند بهترین کار خشک کردن آنهاست؛ البته امروزه این کار توسط خشک کن گازی و برقی انجام می شود.
دستگاه های خشک کن گازی صنعتی چگونه کار می کنند:
این دستگاه آب میان بافتی میوه ها و سبزیجات را به وسیله ی حرارت ایجاد شده توسط گاز تبخیر می کند و و بسیار سریع باعث خشک شدن آن ها می شود؛ البته با حفظ ویتامین ها و فیبرها ی موجود در آن ها و افزایش ماندگاری میوه و سبزی.
این دستگاه های عالی و منحصفر بفرد هر ۶ ساعت چیزی حدود ۳۰۰ کیلوگرم خشکبار را تحویل می دهند.
دستگاه های خشک کن نسبت به انواع برقی خود سایز بزرگ تری دارند و گران تر نیز می باشند زیرا در دستگاه های خشک کن گازی از کوره استفاده شده؛ اما به دلیل اینکه دستگاه های خشک کن گازی صنعتی حرارت را بسیار سریع تر مابین تمام سینی ها توزیع می کنند، سرعت انجام کار و تحویل میوه یا سبزی خشک شده بالاتر است.
دستگاه خشک کن گازی به راحتی و آسانی قابلیت جابجایی دارند زیرا مجهز به دو چرخ ترمز دار زیرین می باشند و همین امر باعث اضافه تر شدن قد دستگاه خشک کن گازی می شود ( تقریبا ۲ متر) و به کمک ترمز چرخ ها به راحتی می توان آن را ثابت و ساکن نگه داشت.
تاوریس صنعت
یکی از معروف ترین تولید کنندگان ماشین آلات صنعت خشکبار می باشد؛ شما می توانید از کلیه ی محصولات این شرکت در صفحات اینستاگرام و سایت معتبر آن دیدن کنید.
راهنمایی بیشتر از دستگاه خشک کن گازی صنعتی:
دستگاه خشک کن گازی صنعتی
از دستگاه خشک کن گازی صنعتی به عنوان یکی از پر کار آمد ترین دستگاه خشک کن در ایران نامبرده می شود . تعداد زیادی از خریداران و طرفداران این نوع دستگاه به دلیل اینکه دستگه خشک کن صنعتی هزینه مصرف گاز و کیفیت و عملکرد مناسب نسبت به بقیه دستگاه خشک کن ها دارد و این باعث شده است که خریداران این نوع دستگاه را انتخاب و اقدام به خرید کنند .
از دستگاه خشک کن صنعتی برای خشک کردن میوه و سبزی استفاده می شود این دشتگاه را می توان به چهار صورت ساخت و طراحی و استفاده کرد
۱-گازی
۲-برقی
۳-گازوئیلی
۴-خورشیدی
انواع دستگاه میوه خشک کن گازی صنعتی
اگر بخواهیم خشک کن های معمول میوه جات را محدود به خشک کن های کابینی کنیم که در حد بالایی از خشک کن های مورد استفاده در کشور را در کشور را تشکیل می دهند باید دانست که نباید ظرفیت دستگاه نیاز به تولید حرارت با ظرفیت مشخص است.تنها انرژی که باعث خروج رطوبت میوه یا سبزی و یا هر محصول دیگر موجود در دستگاه می شود انرژی گرمایی است که تولید می شود و توسط منابع مختلف انرژی در کابین دستگاه میوه خشک کن گردش داشته است لذا باید منبع انرژی همیشه و در هر شرایط در دسترس سیستم کنترلی دستگاه خشک کن باشد ت ابتواند از آن استفاده کند . تولید گرما و حرارت می تواند توسط مشعل های گازی یا یا گازوئیلی و در کوره ای که در محفظه دستگاه حضور دارد باشد و بعد توسط فن ها و سیستم های گردش هوا به صورت غیر مستقیم به محفظه ترولی های میوه و سبزی منتقل شود. و یا اینکه توسط المنت های برقی باشد که در آن انرژی برقی به گرما تبدیل شده و باز هم توسط سیستم سیرکولاسیون هوا به محفظه دستگاه منتقل شود .
اگر بخواهیم هزینه برق مصرفی دستگاه را کاهش دهیم می توان برق مورد نیاز دستگاه را توسط سلول های خورشیدی تامین کرد
خشک کردن میوه و سبزیجات با درجه داغ نسبت به دیگر روش های خشک کردن مزیت های زیادی دارد که عبارت انداز :
بهداشتی بودن نسبت به خشک کردن در معرض هوای آزاد
سریع خشک شدن محصولات در دمای بالا نسبت به خشک کردن در معرض نور خورشید
رعایت سلامت محصول نسبت به خشک کردن مایکروویوی و تصویدی و . . .
حفظ رنگ و عطر و طعم میوه یا سبزیجات نسبت به روش های خشک کردن در معرض هوای آزاد ، نور خورشید و تصعیدی
چند مورد از خشک کن های گازی صنعتی را در زیر برایتان توضیح داده ایم با ما همراه باشید
خشک کن های تونلی
این دستگاه به خاطر ساختار تونل مانندش ، خشک کن تونلی نام گذاری شده است . تونل این دستگاه، دارای یک درب ورود است که پس از ورود مواد به داخل تونل، درب بسته می شود و بعد از خشک شدن از داخل تونل عبور داده می شود و مواد خشک شده به بیرون فرستاده می شوند. این دستگاه براساس گردش هوای گرم، مادون قرمز، ماکروویو و فرکانس رادیویی، برای تولید محصولات خشک به کار می رود.
خشک کن کانتینیوس
این خشک کن ها از نظر ظاهری کاملا شبیه خشک کن های تونلی هستند ولی در مکانیزم، اندکی با یکدیگر متفاوت می باشند. تفاوت در نحوه حرکت ماده اولیه است ، به این صورت که مواد به صورت پیوسته و مداوم از بالای محفظه هوای گرم به سمت پایین حرکت کرده و در صورتی که ماده خشک شده باشد از سیکل خارج می شود در غیر اینصورت فرایند ادامه پیدا می کند.
خشک کن خلاء
این خشک کن ها اغلب برای خشک کردن موادی که به گرما حساس هستند مورد استفاده قرار می گیرند بدین صورت که ، ابتدا محصول داخل محفظه در شرایط خلا قرار گرفته و سپس دما توسط هوای گرم، کم فشار یا پر فشار می شود. این خشک کن ها علاوه بر خشک کردن مواد غذایی، برای خشک کردن کلیه مواد حساس به گرما هم استفاده می شود.
از دیگر انواع خشک کن ها می توان، به خشک کن پفکی، خشک کن بستر سیال، بستر پا ششی و بستر عمیق اشاره کرد.
بنابراین میوه خشک کن های گازی از نظر اندازه بسیار بزرگ بوده و حجم بسیار زیادی را از فضای آشپزخانه اشغال می کند این دستگاه برای تامین انرژی خود به منظور تولید گرما به انرژی گاز نیاز دارد این دستگاه به خاطر حجم زیاد و ابعاد بزرگی که دارد بیشتر در قنادی ها کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد البته این راهنمایی ها به این منظور نیست که نمی توان از این دستگاه در خانه استفاده کرد منظور این است که این دستگاه ها بزرگ تر و حجیم تر از دستگاه های خشک کن رو میزی خانگی هستند و این بزرگ و حجیم بودن آ«ها را با دستگاه های خانگی متمایز کرده است .
این دستگاه در هر ساعت بین ۱ الی ۲ لیتر گاز مصوف می کند و این دستگاه چون ابعاد بزرگی دارد از آن انتظار می رود که روزانه ( در عرض ۲۴ ساعت ) ۶۰ الی ۷۰ کیلو میوه را خشک کند و قیمت دستگاه خشک کن خانگی از دستگاه میوه خشک کن صنعتی چندین مرتبه پایین تر است .