نگاهی به دستگاه خشک کن خرما خانگی

نگاهی به دستگاه خشک کن خرما خانگی
در این گفتار میخواهیم با فواید خرمای خشک آشنا شویم و درباره ی دستگاه خشک کن خرما خانگی صحبت کنیم پس تا آخر همراه ما باشید .
فواید خرمای خشک :
در زمان های گذشته خرمای خشک غذای اصلی برخی از کشور ها از جمله هندوستان بود ، اما امروزه کاشت خرما در قسمت غرب پاکستان انجام می شود . انواع خرما عبارتند از :
۱_خرمای خشک دگلت نور : این نوع خرما غالبا در تونس و الجزایر کشت میشود . مزه خیلی شیرینی ندارد و بیشتر اوقات از خرمای خشک دگلت نور برای آشپزی در غذاهای خاص استفاده می شود.
۲_ خرمای خشک میگراف : خرمای خشک میگراف در شمال و جنوب یمن بسیار مورد علاقه قرار گرفته است و از نظر ظاهری خرماهای بزرگی هستند و رنگ طلایی دارند .
۳_ خرمای خشک هایانی : خرمای خشک هایانی که بسیار نرم هستند در مصر وجود دارد و رنگشان سیاه و قرمز است .
۴_ خرمای خشک هالاوی : خرمای خشک هالاوی از نظر ابعاد کوچک هستند و از نظر مزه بسیار شیرین میباشند .
۵_ خرمای خشک بارهی : خرمای خشک بارهی به خرمای زرد معروف است و در عراق به فراوانی یافت میشود . این نوع خرماها بسیار نرم هستند و نسبت به سایر خرماها گوشت ضخیم تری دارند .
۶_ خرمای خشک مجول : خرمای خشک مجول در مروکو کشت میشود که بزرگ میباشد و از نظر مزه جزوه خوشمزه ترین خرماها هستند .
۷_ خرمای خشک دایری : خرمای خشک دایری از نظر اندازه دراز و باریک است و رنگ سیاهی دارد .
۸_خرمای خشک ایتیما : خرمای خشک ایتیما در الجزایر به فراوانی یافت میشود ، از نظر اندازه بزرگ و مستطیل شکل هستند و شیرین مزه میباشند .
بین همه ی این نوع خرماها مجول عنوان خوشمزه ترین را دارد . این نوع از خرماهای خشک جزو معروف ترین خرما سیاه است و سرشار از فیبر ، آنتی اکسیدان و پتاسیم میباشند .
مزیت خرما های کوچکتر نسبت به بزرگتر بیشتر میباشد و در درمان موارد زیر به افراد کمک میکنند
الف ) کاهش کلسترول و چربی خون
ب ) درمان یبوست افراد
پ ) بهبود سلامت استخوان
ت ) افزایش دادن انرژی بدن
ث ) مشکلات قلبی و عروقی
ج ) اختلالات روده ی افراد
چ ) کم خونی شدید
ح ) مشکلات جنسی
هر خرمای خشک از نظر ارزش غذایی بیست کالری دارد و دارای پنج گرم کربوهیدرات ، سه میلی گرم کلسیم و سرشار از آنتی اکسیدان میباشد .
خرماهای خشک به حفظ سلامت استخوان های افراد و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان کمک میکند و سرشار از منیزیم ، مس ، منگنز و سلنیوم میباشد بعلاوه خرما پر از ویتامین k است که منعقد کننده خون نیز محسوب میشود .
همه ی انواع خرما به علت وجود آهن کافی باعث افزایش رشد موی افراد و گردش خون مناسب میشود .
نحوه ی خشک کردن خرما با دستگاه خشک کن خانگی
واژه ی چیپس خرما کمتر به گوش ما خورده است اما این نوع از خرماهای خشک بسیار مقوی و خوش طعم هستند و این ها را میتوان براساس هر سلیقه ای با طعم های متفاوت تولید کرد .
مراحل تولید خرمای خشک بصورت زیر میباشد
ابتدا خرماهای مورد نظر را بطور کامل شستشو میدهیم در مرحله ی بعدی توسط هسته گیر صنعتی ، هسته های خرما را جدا میکنیم سپس خرماهایی که هسته هایشان جدا شده است را به دستگاه های کاتر انتقال میدهیم تا خرماها به قطعات کوچک تقسیم شوند . حالا در این مرحله برای طعم دادن به قطعات خرما افزودنی را به آن ها اضافه میکنیم و در پایان در دستگاه خشک کن خرما خانگی کابینتی قرار میدهیم . پس از گذشت مدت زمانی و مشخص کردن درجه حرارت خرماها خشک میشوند و میتوان از آن ها استفاده کرد .
از قابلیت های دستگاه خشک کن خرما خانگی میتوان به موارد زیر اشاره کرد
۱_کنترل کردن سرعت نوار
۲_کنترل کردن سرعت دستگاه
۳_کنترل کردن حرارت خشک کن
جنس بدنه ی دستگاه خشک کن خرما خانگی استیل است و کار با آن دستگاه دستی نمیباشد و اتوماتیک است . برق مصرفی دستگاه های خشک کن صنعتی تک فاز ۲۲۰ ولت میباشد . منبع گرمای دستگاه های خشک کن از سه طریق زیر تامین میشود :
۱_گازوئیل
۲_مشعل گازی
۳_المنت های برقی